YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI

Hosteli YellowSquare në Romë ridefinon kuptimin e një hosteli pasi synon të ofrojë jo vetëm një vend për të fjetur, por edhe një përvojë unike me lidhje shoqërore dhe ngjarje.

NDIKIMI

Me një larmi të madhe aktivitetesh, klientët janë në gjendje të jetojnë një përvojë të personalizuar dhe të krijojnë lidhje të reja me vendasit dhe/ose turistë të tjerë.

PËRSHKRIMI I NISMËS

Hosteli YellowSquare ndjek perspektivën e konsumit bashkëpunues duke u propozuar klientëve të saj një seri aktivitetesh dhe ngjarjesh brenda dhe jashtë ndërtesës, duke përfshirë banorët lokalë.

Në të vërtetë, hoteli përfshin në ofertën e tij, ndër të tjera:

 • Një bar që organizon ngjarje dhe ahengje të shumta si koncerte të drejtpërdrejta të grupeve lokale
 • Hapësira bashkëpunimi që lejojnë klientët të punojnë të rrethuar dhe përfundimisht duke krijuar lidhje me punëtorë të tjerë;
 • Udhëtime me biçikletë, evente kulturore ose tregtare janë të organizuara me vendas;
 • Një restorant dhe mundësia për të ndjekur mësimet e gatimit
 • Bicikleta me qira dhe skuterë;
 • Mundësia për të bërë një tatuazh ose një prerje flokësh

FAKTE TE SHPEJTA

 • Organizata: YellowSquare
 • Qyteti: Rome
 • Lloji i ofruesit : hostel
 • Parimi rrethor: Mbajtja e produkteve dhe materialeve në përdorim
 • Focus: Relokim
 • Fjalët kyce: #konsumi bashkëpunues #Eksperienca #Sociale

MË SHUMË INFO