Pyetjet për diskutim

  1. Çfarë duket jetë ju veshtire ta kaloni dhe pajiseni me etiketë?
  2. .Nëse shkoni për një etiketë, cilën do zgjidhni me shikim parë dhe pse?

 Le ta diskutojmë këtë në Forum!