Moduli 9: Ridizajnimi i paketimit

Last updated:

Objektivat e mësimit

Mirësevini në Modulin 9 Ridizajnimi i Paketimit!

Qëllimi i këtij moduli është që të ketë vegla për të rimenduar zakonet e paketimit dhe të ketë mundësinë të kthehet në paketim më pak, paketim më pak plastik dhe paketim më të mirë.

Si pjesëmarrës, ju do të mësoni llojet e ndryshme të paketimit, rëndësinë e paketimit plastik, si dhe mënyrën se si ne mund të inovojmë modele dhe funksione të reja të paketimit.

Gjithashtu, ne do të shkojmë më thellë në mënyrën se si ju mund të zgjidhni llojin më të mirë të paketimit që i përshtatet më shumë biznesit tuaj dhe si mund të kontribuojë dikush drejt formës ERr duke zgjedhur një dizajn paketimi të ripërdorshëm. Juve gjithashtu do të ju paraqiten shembuj në të gjithë botën se si disa biznese i transformuan modelet e tyre të biznesit nëpërmjet zgjidhjeve inovative të paketimit

Le të fillojmë!