Moduli 8: Drejt një Turizmi pa Plastikë

Last updated:

Objektivat e mësimit

Mirësevini në Modulin 8 – Drejt një Turizmi pa Plastikë!

Qëllimi i këtij moduli është t’ju bëjë të kuptoni se cilat janë ndikimet e plastikës që përdoret në mënyrën globale dhe në industrinë e turizmit, dhe pse duhet të shkojmë drejt një turizmi pa plastikë.

Do të përqendrohet mënyra se si të shpëtojmë nga sendet plastike me një përdorim, të cilat janë një nga burimet kryesore të ndotjes të shkaktuara nga plastika.

Le të fillojmë!