Zinxhiri lokal i furnizimit me ushqim në Auberge Kallisté

Zinxhiri lokal i furnizimit me ushqim në Auberge Kallisté

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hotel me 18 dhoma gjumi në Korsikë, Auberge Kallisté u krijua nga një çift i ri i përkushtuar në mbrojtjen e mjedisit, të Korsikës dhe të banorëve

Prodhimi i energjisë me hidrogjen në Radisson Blu Hotel

Prodhimi i energjisë me hidrogjen në Radisson Blu Hotel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Radisson Hotel Group (RHG) udhëheq qëndrueshmërinë në industrinë e hotelit, duke instaluar teknologjinë e qelizave të karburantit që lejon Radisson Blu Hotel, Frankfurt të gjenerojë energjinë e

YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hosteli YellowSquare në Romë ridefinon kuptimin e një hosteli pasi synon të ofrojë jo vetëm një vend për të fjetur, por edhe një përvojë unike me lidhje

Mobiliteti i gjelbër në Val d’Hérens

Mobiliteti i gjelbër në Val d’Hérens

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hotel Boutique Maya u hap në 2012 në Alpet Zvicerane. Është një hotel pionier me një koncept unik ekologjik, që ndërthur luksin, inovacionin dhe qëndrueshmërinë; hoteli i

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Thon Hotels është duke punuar në mënyrë aktive për të zvogëluar mbetjet e saj ushqimore me 20% deri në vitin 2020.Hoteli ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ideja për këtë projekt erdhi nga dëshira e hotelit për të zvogëluar ndikimin e tij në mjedis, për t'u përpjekur për të arritur zero mbetje dhe për