Goodwings kompenson CO2 e udhëtimit tuaj

Goodwings kompenson CO2 e udhëtimit tuaj

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Goodwings është një platformë rezervimi per hotel (kryesisht B2B). Themeluesit e platformës synojnë të ndërthurin dashurinë e tyre për udhëtimet me pasionin e tyre për krijimin e

Zinxhiri lokal i furnizimit me ushqim në Auberge Kallisté

Zinxhiri lokal i furnizimit me ushqim në Auberge Kallisté

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hotel me 18 dhoma gjumi në Korsikë, Auberge Kallisté u krijua nga një çift i ri i përkushtuar në mbrojtjen e mjedisit, të Korsikës dhe të banorëve

Ecobnb lidh udhëtarët me akomodime të qëndrueshme

Ecobnb lidh udhëtarët me akomodime të qëndrueshme

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ecobnb është një rrugëtim i ndërmarrë për të ndryshuar mënyrën e udhëtimit.Nisma synon të promovojë një lloj turizmi që respekton natyrën, trashëgiminë kulturore dhe komunitetet lokale duke

Prodhimi i energjisë me hidrogjen në Radisson Blu Hotel

Prodhimi i energjisë me hidrogjen në Radisson Blu Hotel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Radisson Hotel Group (RHG) udhëheq qëndrueshmërinë në industrinë e hotelit, duke instaluar teknologjinë e qelizave të karburantit që lejon Radisson Blu Hotel, Frankfurt të gjenerojë energjinë e

YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hosteli YellowSquare në Romë ridefinon kuptimin e një hosteli pasi synon të ofrojë jo vetëm një vend për të fjetur, por edhe një përvojë unike me lidhje

Mobiliteti i gjelbër në Val d’Hérens

Mobiliteti i gjelbër në Val d’Hérens

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hotel Boutique Maya u hap në 2012 në Alpet Zvicerane. Është një hotel pionier me një koncept unik ekologjik, që ndërthur luksin, inovacionin dhe qëndrueshmërinë; hoteli i