Turizmi i Qëndrueshëm nuk është vetëm një fjalë e zhurmshme në Genius Loci Travel

Turizmi i Qëndrueshëm nuk është vetëm një fjalë e zhurmshme në Genius Loci Travel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Genius Loci Travel është një operator turistik i pavarur italian i specializuar në udhëtime në këmbë, me biçikleta dhe kajak. Ajo ka zgjedhur të merret me turizmin

Ecobnb lidh udhëtarët me akomodime të qëndrueshme

Ecobnb lidh udhëtarët me akomodime të qëndrueshme

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ecobnb është një rrugëtim i ndërmarrë për të ndryshuar mënyrën e udhëtimit.Nisma synon të promovojë një lloj turizmi që respekton natyrën, trashëgiminë kulturore dhe komunitetet lokale duke

Hotel Fairmont kujdeset për bletët

Hotel Fairmont kujdeset për bletët

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Për më shumë se 25 vjet, Fairmont Hotels & Resorts është angazhuar për të mbrojtur mjediset e saj lokale përmes Partneritetit të Qëndrueshmërisë Fairmont të vlerësuar me

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Thon Hotels është duke punuar në mënyrë aktive për të zvogëluar mbetjet e saj ushqimore me 20% deri në vitin 2020.Hoteli ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ideja për këtë projekt erdhi nga dëshira e hotelit për të zvogëluar ndikimin e tij në mjedis, për t'u përpjekur për të arritur zero mbetje dhe për

Greet rimendon dizajnin e vet me orendi të ricikluar

Greet rimendon dizajnin e vet me orendi të ricikluar

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Përkufizimi i Greet është "të mirëpresësh, të takosh, të marrësh" dhe shënon një kthim në gjërat thelbësore të industrisë hotelierike, duke mishëruar filozofinë e ndarjes, me ambicien

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Strattons Hotel është një hotel i vogël në Norfolk. Pjesëmarrja në 1997 nga pronarët e hotelit në një Projekt të Minimizimit të Mbetjeve çoi në zhvillimin e