Hotel Fairmont kujdeset për bletët

Hotel Fairmont kujdeset për bletët

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Për më shumë se 25 vjet, Fairmont Hotels & Resorts është angazhuar për të mbrojtur mjediset e saj lokale përmes Partneritetit të Qëndrueshmërisë Fairmont të vlerësuar me

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Thon Hotels është duke punuar në mënyrë aktive për të zvogëluar mbetjet e saj ushqimore me 20% deri në vitin 2020.Hoteli ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë