Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Thon Hotels është duke punuar në mënyrë aktive për të zvogëluar mbetjet e saj ushqimore me 20% deri në vitin 2020.Hoteli ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ideja për këtë projekt erdhi nga dëshira e hotelit për të zvogëluar ndikimin e tij në mjedis, për t'u përpjekur për të arritur zero mbetje dhe për

Greet rimendon dizajnin e vet me orendi të ricikluar

Greet rimendon dizajnin e vet me orendi të ricikluar

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Përkufizimi i Greet është "të mirëpresësh, të takosh, të marrësh" dhe shënon një kthim në gjërat thelbësore të industrisë hotelierike, duke mishëruar filozofinë e ndarjes, me ambicien

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Strattons Hotel është një hotel i vogël në Norfolk. Pjesëmarrja në 1997 nga pronarët e hotelit në një Projekt të Minimizimit të Mbetjeve çoi në zhvillimin e