Eco-friendly shishet me ujë tek Robinson Club në Maldive

Eco-friendly shishet me ujë tek Robinson Club në Maldive

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Furnizimi me ujë të pijshëm në Maldive është nën tensioni dhe mbetjet plastike paraqesin një rrezik të veçantë për detin. Në atë këndvështrim, hoteli Robinson Club Maldives

Bingham si një KursimUshqimi (FoodSave) rast studimi

Bingham si një KursimUshqimi (FoodSave) rast studimi

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Bingham është një hotel në Londër. Restoranti i Bingham krijon kuzhinë natyrore, moderne britanike duke përdorur përbërësit më të mirë, me burim lokal sezonal, të qëndrueshëm. Tashmë

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Strattons Hotel është një hotel i vogël në Norfolk. Pjesëmarrja në 1997 nga pronarët e hotelit në një Projekt të Minimizimit të Mbetjeve çoi në zhvillimin e

Integrimi i ekonomisë rrethore në politikat e blerjes në Hotelet e Martinit

Integrimi i ekonomisë rrethore në politikat e blerjes në Hotelet e Martinit

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Me parullën e tij "Të nesërmes i nevojitet e sotmja" dhe fitues i një çmimi EMAS, zinxhiri belg i hoteleve Martin's Hotels synon të tregojë rrugën për

Natural Habitat Adventure: është e mundur të kryhet një udhëtim me mbetje zero

Natural Habitat Adventure: është e mundur të kryhet një udhëtim me mbetje zero

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Qëllimi i Natural Habitat Adventure është të inkurajojë dhe frymëzojë kolegët e saj për të adoptuar praktika më të qëndrueshme të turizmit duke demonstruar metoda efektive për

Kursimet e energjisë dhe konsumit të ujit për të punësuar staf të ri

Kursimet e energjisë dhe konsumit të ujit për të punësuar staf të ri

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ky kamping me 4 yje mbulon më shumë se 10 hektarë tokë dhe ofron një kapacitet akomodimi prej 247 vendesh kampingu dhe 180 shtëpish të lëvizshme.I shqetësuar

Natyralja është e bardha e re: eco pëlhurë liri tek AccorHotels

Natyralja është e bardha e re: eco pëlhurë liri tek AccorHotels

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI AccorHotels ka prezantuar një inovacion të madh në sektorin e hotelierisë për shtretër jo-kemikal dhe pëlhurë liri në hotelet e saj të mesme dhe më ekonomike në

Hotel Neya: Qëndrueshmëria në zemër të Lisboas

Hotel Neya: Qëndrueshmëria në zemër të Lisboas

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI NEYA Lisboa Hotel ndërthur përsosmërinë e shërbimeve të tij për një kontribut aktiv në turizmin e qëndrueshëm, përmes një koncepti të qëndrueshmërisë që mbulon tre shtyllat -