Village Nature Paris: Një destinacion me zero karbon emitimi

Village Nature Paris: Një destinacion me zero karbon emitimi

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Villages Nature Paris është i pari i një brezi të ri destinacionesh turistikë, afër zonave kryesore metropolitane, i lehtë për të arritur me tren ose makinë, dhe

YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

YellowSquare ridefinon se çfarë është një hostel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hosteli YellowSquare në Romë ridefinon kuptimin e një hosteli pasi synon të ofrojë jo vetëm një vend për të fjetur, por edhe një përvojë unike me lidhje

Instock shpëton tepricën e ushqimit për ta kthyer atë në vakte

Instock shpëton tepricën e ushqimit për ta kthyer atë në vakte

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Një konsumator hollandez hedh rreth 47 kg ushqim në bazë vjetore, gjë që përkthehet në humbje financiare, por edhe në dëmtimin e të gjitha aktiviteteve të lidhura

Mobiliteti i gjelbër në Val d’Hérens

Mobiliteti i gjelbër në Val d’Hérens

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hotel Boutique Maya u hap në 2012 në Alpet Zvicerane. Është një hotel pionier me një koncept unik ekologjik, që ndërthur luksin, inovacionin dhe qëndrueshmërinë; hoteli i

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

Thon hotel: Reduktimi i mbetjeve ushqimore me aplikacionin ushqimor

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Thon Hotels është duke punuar në mënyrë aktive për të zvogëluar mbetjet e saj ushqimore me 20% deri në vitin 2020.Hoteli ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

Dhënia jetë e mobiljeve të hotelit për të dytën herë – Ibis Sisteron

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ideja për këtë projekt erdhi nga dëshira e hotelit për të zvogëluar ndikimin e tij në mjedis, për t'u përpjekur për të arritur zero mbetje dhe për

Greet rimendon dizajnin e vet me orendi të ricikluar

Greet rimendon dizajnin e vet me orendi të ricikluar

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Përkufizimi i Greet është "të mirëpresësh, të takosh, të marrësh" dhe shënon një kthim në gjërat thelbësore të industrisë hotelierike, duke mishëruar filozofinë e ndarjes, me ambicien