Turizmi i Qëndrueshëm nuk është vetëm një fjalë e zhurmshme në Genius Loci Travel

Turizmi i Qëndrueshëm nuk është vetëm një fjalë e zhurmshme në Genius Loci Travel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Genius Loci Travel është një operator turistik i pavarur italian i specializuar në udhëtime në këmbë, me biçikleta dhe kajak. Ajo ka zgjedhur të merret me turizmin

Goodwings kompenson CO2 e udhëtimit tuaj

Goodwings kompenson CO2 e udhëtimit tuaj

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Goodwings është një platformë rezervimi per hotel (kryesisht B2B). Themeluesit e platformës synojnë të ndërthurin dashurinë e tyre për udhëtimet me pasionin e tyre për krijimin e

Zinxhiri lokal i furnizimit me ushqim në Auberge Kallisté

Zinxhiri lokal i furnizimit me ushqim në Auberge Kallisté

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Hotel me 18 dhoma gjumi në Korsikë, Auberge Kallisté u krijua nga një çift i ri i përkushtuar në mbrojtjen e mjedisit, të Korsikës dhe të banorëve

Energjia e tërë gjenerohet në vend nga burimet e ripërteritshme

Energjia e tërë gjenerohet në vend nga burimet e ripërteritshme

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ladybird Farm Leisure Center u krijua në 2002 si biznes familjar. Qëllimi ishte të siguronte kohë të gëzueshme dhe kuptimplote për të gjithë familjen së bashku në

Ecobnb lidh udhëtarët me akomodime të qëndrueshme

Ecobnb lidh udhëtarët me akomodime të qëndrueshme

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Ecobnb është një rrugëtim i ndërmarrë për të ndryshuar mënyrën e udhëtimit.Nisma synon të promovojë një lloj turizmi që respekton natyrën, trashëgiminë kulturore dhe komunitetet lokale duke

Prodhimi i energjisë me hidrogjen në Radisson Blu Hotel

Prodhimi i energjisë me hidrogjen në Radisson Blu Hotel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Radisson Hotel Group (RHG) udhëheq qëndrueshmërinë në industrinë e hotelit, duke instaluar teknologjinë e qelizave të karburantit që lejon Radisson Blu Hotel, Frankfurt të gjenerojë energjinë e