Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

Një qasje sistematike për minimizimin e mbetjeve në hotelin Strattons

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Strattons Hotel është një hotel i vogël në Norfolk. Pjesëmarrja në 1997 nga pronarët e hotelit në një Projekt të Minimizimit të Mbetjeve çoi në zhvillimin e

Kursimet e ujit dhe energjisë në BoutiqueHotel Stadthalle

Kursimet e ujit dhe energjisë në BoutiqueHotel Stadthalle

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Në vitin 2002, Michaela Reitterer bleu hotelin ‘Zur Stadthalle’ dhe vendosi të konsiderojë “ndërgjegjësimin ndaj  mjedisit ’si vizionin kryesor të kompanisë. Respekti për natyrën dhe burimet e