Turizmi i Qëndrueshëm nuk është vetëm një fjalë e zhurmshme në Genius Loci Travel

Turizmi i Qëndrueshëm nuk është vetëm një fjalë e zhurmshme në Genius Loci Travel

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Genius Loci Travel është një operator turistik i pavarur italian i specializuar në udhëtime në këmbë, me biçikleta dhe kajak. Ajo ka zgjedhur të merret me turizmin

Integrimi i ekonomisë rrethore në politikat e blerjes në Hotelet e Martinit

Integrimi i ekonomisë rrethore në politikat e blerjes në Hotelet e Martinit

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Me parullën e tij "Të nesërmes i nevojitet e sotmja" dhe fitues i një çmimi EMAS, zinxhiri belg i hoteleve Martin's Hotels synon të tregojë rrugën për

Mbyllja e ciklit të ujit tek Tinos Ecolodge

Mbyllja e ciklit të ujit tek Tinos Ecolodge

KONTEKSTI DHE OBJEKTIVI Zbatimi i një qasje të centralizuar (p.sh. rrjetet për energji, ujë, mbeturina dhe ujëra të ndotur) mund të mos jetë i përshtatshëm në zonat e populluara pak.Në