Модул 12: Циркуларен туризам и комуникација

Last updated:

Цели за учење

Добредојдовте на Модул 12 – Комуникацирање на циркуларноста!

Овој модул нуди клучни совети и најдобри практики за комуникација на циркуларноста и одржливоста во туристичкиот сектор.

Да почнеме!