Instock го спасува вишокот на храна за да го претвори во оброци

Instock го спасува вишокот на храна за да го претвори во оброци

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Холандски потрошувач фрла околу 47 килограми храна на годишно ниво, што се претвора во финансиска загуба, но исто така и во расипување на сите поврзани активности како