Goodwings го неутрализира CO2-то на вашето патување

Goodwings го неутрализира CO2-то на вашето патување

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Goodwings е платформа за резервација на хотели (претежно B2B). Основачите на платформата имаат намера да ја комбинираат својата лубов кон патувањето со нивната страст за создавање на