Pullman Paris расте сопствена градина со зеленчук

Pullman Paris расте сопствена градина со зеленчук

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Урбана градина од 650 м2 е создадена во март 2014 година во дворот на Pullman Paris Tour Eiffel. Создадена е од TOPAGER, млада иновативна компанија специјализирана за

Хотелот Fairmont се грижи за пчелите

Хотелот Fairmont се грижи за пчелите

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Повеќе од 25 години, Fairmont Hotels & Resorts е посветен на заштита на своите локални средини преку наградуваното партнерство за одржливост Fairmont. Во 2008 година, Фермонт виде