Краток и локален ланец на снабдување со храна во Auberge Kallisté

Краток и локален ланец на снабдување со храна во Auberge Kallisté

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Хотел со 18 спални соби во Корзика, Auberge Kallisté го разви млад пар посветен на заштитата на животната средина, на Корзика и на нејзините жители, нудејќи удобен

Yellow Square ридефинира што е хостел

Yellow Square ридефинира што е хостел

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Хостелот YellowSquare во Рим го редефинира значењето на хостелот бидејќи има за цел да понуди не само место за спиење, туку и уникатно искуство со социјални врски