Goodwings го неутрализира CO2-то на вашето патување

Goodwings го неутрализира CO2-то на вашето патување

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Goodwings е платформа за резервација на хотели (претежно B2B). Основачите на платформата имаат намера да ја комбинираат својата лубов кон патувањето со нивната страст за создавање на

Краток и локален ланец на снабдување со храна во Auberge Kallisté

Краток и локален ланец на снабдување со храна во Auberge Kallisté

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Хотел со 18 спални соби во Корзика, Auberge Kallisté го разви млад пар посветен на заштитата на животната средина, на Корзика и на нејзините жители, нудејќи удобен