Природно е новото бело: еко постелнина во AccorHotels

Природно е новото бело: еко постелнина во AccorHotels

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ AccorHotels воведе голема иновација во угостителскиот сектор со големиот за нехемиски изветвено постелнина и постелнина за бања во своите хотели од средна и економска скала во Европа

Забрана за пластични сламки во хотелот Метропол

Забрана за пластични сламки во хотелот Метропол

КОНТЕКСТ И ЦЕЛ Пред повеќе од 10 години, хотелот Метропол Монте-Карло го донесе „Зелениот став“ кон одржлив развој за да се намали неговото влијание врз планетата и да се зачува